Cikkek

A Tökéletes Álcázás! 2009. október 19.
1 olvasó 10-ből 9 pontra értékelte az írást.

Freshwater Weedrig® (Édesvízi Hínár szerelék)
{KEP::14542::446::center::}
Több mint, egy éve, Christian Schlott finom próbálkozásokat és teszteléseket folytatott a tökéletesen álcázott előke létrehozásában.Különféle anyagok és módszerek kipróbálása vezetett ahhoz, hogy megszülessen ez a forradalmian új álcázott előke. Ez az előke szinte láthatatlan a halak számára, természetességével tökéletes álcát képezve.Nagyon tiszta bányatavakon, valamint olyan vizeken, ahol a halak visszaengedése rendszeressé vált, pontybarátaink nagyon óvatosan közelítenek az előkénk felé, mivel a leadcore és a fonott előke természetellenesen fekszik a fenéken az etetésünk közelében.A halak látása tökéletes a víz alatt, minden oda nem illő tárgyat azonnal észrevesznek és menekülnek a közeléből. Ez a speciális előke, olyan anyagból készül, amely szinte megegyezik a moszatok és hínárok állagával. Érintésére a halak nem menekülnek, hanem természetesen folytatják táplálkozásukat a horgunk közelében. A mellékelt képeken is látszik, hogy az előke tökéletesen beleolvad az aljzati moszatok és hínárok közé. Ezáltal láthatatlan a halak számára.
{KEP::14536::446::center::A kristálytiszta bányatóban készült képen is látszik, hogy az előke és a horogkötés tökéletesen beleolvad az aljzatba.}
{KEP::14538::446::center::Az akváriumi fotókon is látszik, hogy a halak minden félelem nélkül közelítenek a csalihoz és nem veszik észre az előkét.}
{KEP::14539::446::center::Álcázás felsőfokon!}
Hasonló elképzelésekkel készült előkével nyert a World Carp Classic első helyezett csapata, több mint, 340 kg nagytestű ponty fogásával.
{KEP::14540::446::center::}
A franciaországi Madine tó vize kristálytiszta, szinte ivóvíz minőségű, ezért a nagytestű halak roppant óvatosan táplálkoznak. Csak a nagyon jól álcázott előkével ellátott végszerelékkel lehet becsapni őket.
{KEP::14541::446::center::Christian egy Freshwater Weddrig-el, 2009 Őszén fogott hala.}

Ezt az újdonságot, több színváltozatban, évszakoknak és vizeknek megfelelően ajánljuk.

Örömünkre szolgál, hogy ez a termékünk először Európában a PontyShow-n, Nov. 14-15.-én, kerül bemutatásra, ahol vásárlásra is lesz lehetőség.Standunkon Christian bemutatót tart a különféle végszerelékek, előkék és az újdonságnak számító Freshwater Weedrig (Édesvízi Hínár) szerelék elkészítéséről.
{KEP::14542::446::center::}{KEP::14541::446::center::}
A Bigcarpbaits csapata és Christian a közeljövőben is folytatja a horgászati kellékek, csalik fejlesztését a még sikeresebb fogások érdekében.A kiállításon lehetőség lesz a 2010-es újdonságok (Match és Feeder dippek, etetőanyagok, új plazmák, paszták, bázismixek, CSL likőrök és szirupok) megismerésére.

(X)
Üdvözlettel:Big Carp Baits Team www.bigcarpbaits.hu


Címkék: Freshwater Weedrig, Édesvízi Hínár szerelék, Bojli, Pellet, Előke, Pontyshow, feeder, Match, dippek

teteje | vissza

Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 15 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések