Cikkek

Stég Nyílt Nap 2014.03.15. 2014. február 02.
4 olvasó 10-ből 9.5 pontra értékelte az írást.

Kedves Stég-lakók!

2014 tavaszán is megrendezzük a Stég Nyílt Napot, ahová szeretettel várunk mindenkit, akik már ismerik, vagy csak most ismerkednek a Stég Product termékeivel. Bemutatásra kerülnek a 2014-es új fejlesztések, de természetesen a korábbiak is teljes választékban megtekinthetők és megvásárolhatók.

Időpont: 2014 március 15., 09:00 óra
Hely: Stég Horgászbolt, 2030 Érd Szovátai u.37.

A Stég teszthorgászai néhány előadással készülnek.

A tervezett program:

Nyáry „Májkül” Mihály: Köszöntő.

Móricz János: Parti etetési technikák.
- marker úszók használata
- a fonott dobóelőkék és a monofil főzsinórok összekötésének módjai
- etetőrakéták fajtái, a Spomb bemutatása
- a precíziós etetés és annak pontos meghorgászása, avagy etetésen belül is hol keressük a halat?

Fodor „Gubacs” Gábor: Mit tegyünk ha nem eszik a hal, avagy kísérletezés felsőfokon.
- Variációk új helyekre: aljzatletapogatás, kemény vagy lágy iszapos helyek előnyei és hátrányai.
-A tapogató eszközök használata, haljárta helyek, folyosók és váltók.
- Leadcore használata: mikor kell a leadcore? Fűzés és szerelés.
- Csalizási módok: mikor mi az eredményesebb? Süllyedő vagy kikönnyített?
- Előkevariációk.

Tóth „Papa” László: Stég termékek bemutatása
- 2013-as tapasztalatok. Eredmények és sikerek, avagy mi mindent fogtunk mi, és milyen visszajelzéseket kaptunk?
- Új termékek: a 2014-es termékek bemutatója.
- Hatásmechanizmusok: oldódás, bontás, aromakibocsátás.

Pintér „Big Boilie” Zsolt: Mindig egy kicsit másképpen
- A siker titka: csináld másképpen, mint a többiek!
- A legújabb előkevariációk: alkalmazkodj a helyzethez.
- Nem minden a ponty: tok- és amurhorgászat felsőfokon. Miben más, mint a pontyozás? Fajspecifikus etetés és horgászat.

Virlics László, Ferenczi Tibor: Akadós pályákon
- Akadóban való horgászat: helykeresés
- Zsinórvezetők használata
- Fárasztás az akadóban: vágd el, ha kell!

Az előadások után kötetlen beszélgetés keretében feltehetitek kérdéseiteket. Amennyiben igény mutatkozik rá, a Stéges mixekből helyben elkészítjük ( gyúrási költséget nem számolva ) a kész bojlikat a Ti közreműködésetekkel. Ezt technológiai okokból minimum 6 kg alapmixtől tudjuk vállalni – a gépnek ennyi az alapmennyisége! Ha valakinek erre lesz/lenne igénye, kérjük előre jelezze, hogy a megfelelő mennyiségű tojással készüljünk – de ezt hozhatjátok is, akárcsak saját aromát vagy egyéb folyékony adalékot. A Stég Product büszke arra, hogy termékeit mindig frissen juttatja el partnereinek, ezért kérjük, ha valamiből nagyobb mennyiséget kértek, szintén jelezzétek előre, hogy mindenki elégedetten távozzon. Reméljük, mindannyian jól érzitek majd magatokat. Ha csatlakoznátok a Stég kicsi, de elszánt csapatához, feltétlenül gyertek el – nyitottak vagyunk a szorosabb együttműködésre. Várunk mindenkit:

Tóth László Stég Product Team

És végezetül egy pár kép a 2014 termékeinkről!

{KEP::50514::631::center::Banana & Shell / Banán & Kagyló / Bojli}
{KEP::50516::631::center::Spicy / Fűszer / Etető Paszta}
{KEP::50522::631::center::Fish & Octopus / Hal & Polip / Etető Paszta}
{KEP::50517::631::center::Spicy / Fűszer / Etető Pellet}
{KEP::50518::631::center::Fish / Hal / Etető Pellet}
{KEP::50519::631::center::F1 Fűszerkeverék}
{KEP::50520::631::center::F3 Fűszerkeverék}
{KEP::50521::631::center::Tartósító}
{KEP::50515::631::center::Squid - Chili / Tintahal & Chili / Base Bojli Mix}
{KEP::50523::631::center::Sweet / Édes / Base Bojli Mix}
{KEP::50524::631::center::Fish / Hal / Base Bojli Mix}

teteje | vissza



Ajánlott termékek


Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 40 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések