Cikkek

VI. Magyarországi PontyShow - Nagyobb lesz, mint valaha! 2014. július 16.
2 olvasó 10-ből 4.5 pontra értékelte az írást.

VI. Magyarországi PontyShow - Nagyobb lesz, mint valaha!

Hatalmas akciók, és sok-sok újdonság várja a látogatókat!

A kiállítók részéről óriási az érdeklődés, így már most biztos, hogy minden eddiginél több cég képviselteti majd magát a rendezvényen. A nagyok közül ott lesz a..., nem is lehet felsorolni ilyen kis helyen, mennyi mindenki jön el: Trakker, Fox, Gardner, JRC, Nash, CC Moore, Korda, Daiwa, Solar, Wychvood, Taska és sokan mások... És akkor nem beszéltünk még a rengeteg kisebb csaligyártó manufaktúráról, mely szintén bemutatja kínálatát, újításait.

{KEP::51093::638::center::}
{KEP::51098::638::center::}

Új kiállítóként vesz részt az Aqua Products, amely híres a kifogástalan minőségű, elnyűhetetlen termékeiről, továbbá az egyedi kellékeket és kiegészítőket gyártó ACE, a legendás horoggyártó VMC, valamint a nagynevű angol csalis cég a Dynamite Baits is. Mindezek mellett felvonulnak a kisebb-nagyobb felszereléseket, aprócikkeket és csalikat gyártó vállalkozások Európából és hazánkból egyaránt. Megint csak a teljesség igénye nélkül: SPRO, CarpZoom, Anaconda, Ecofish, KeenCarp, Zadravec, LK Baits, SBS, Stég Product, S-Carp, Nikl Baits, Big Carp, King Baits, Master Baits...

{KEP::51094::638::center::}
{KEP::51095::638::center::}

A sátrak, ágyak, székek, botok és orsók, valamint egyéb felszerelések kavalkádja közepette több márkától láthatunk majd etetőhajókat testközelből, valamint egyedi fejlesztésű bójákat, tapogató és talajmintavevő szerkezetet, valamint egy remek házilagos használatra készített bojligyártó gépsort is, mely egész nap fogja szórni a golyókat. De egyedileg készült pontyozó botokat is kezünkbe vehetünk, sőt lehetőség nyílik ezek megrendelésére, vagy a sajátunk téli átépíttetésére – mivel botkészítő szakemberek is részt vesznek a kiállításon. A nagyszínpadon előadások, illetve naponta kétszer ingyenes tombolasorsolás várja a közönséget, miközben több standon egész napos bemutatók folynak majd.

{KEP::51096::638::center::}

A porondmester Hartmann Zoltán lesz – ő gondoskodik a remek hangulatról és a szakszerű tájékoztatásról. A kiállítók listája már most megtekinthető weboldalunk azonos menüpontjában, és hamarosan még több információ is elérhetővé válik. A további részletekről és meglepetésekről hamarosan itt az oldalon.

Várunk szeretettel mindenkit az őszi pontyos találkára!

{KEP::51097::638::center::}

teteje | vissza

Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 15 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések