Cikkek

Stég Product Nyílt Nap - 2015. február 21. Érd 2015. január 25.
5 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást.

2015. február 21-én (szombaton)megrendezzük immár hagyománnyá váló szezonnyitó nyílt napunkat az érdi központunkban. Szeretettel várunk mindenkit, mindazokat, akik még csak ismerkednek termékeinkkel, és azokat is, akik már régebb óta vásárlóink közé tartoznak.

A programot alapvetően kötetlen beszélgetős-sztorizgatós keretek közt képzeljük el, néhány napirendi pontot tervezünk csak időhöz kötni: ezek a szokásos bemutató előadások.

• 9:00 óra: Köszöntő (és welcome drink ): Nyáry Mihály

• 10:00 óra: Helykeresés, behordás akadós és nyílt terepen. Az etetőhajók használatának gyakorlati kérdései.
Hudra Sándor – Virlics László

• 11:00 óra: A Stég Product a kezdetektől napjainkig. Fejlesztések, irányvonalak, a teljes termékpaletta bemutatója, köztük a 2015-ös újdonságoké is.
Tóth László - Nyáry Mihály

• 13:00 óra: Halvándorlás: a pontyok mozgásának változása az idő függvényében. Melegedő és hűlő vizek horgászata akár extrém kis mélységekben is. Krausz Viktor

• 14:00 órától kötetlen beszélgetés a Stég teljes tesztcsapatával csalikról, vizekről, felszerelésekről, módszerekről, halakról - tanuljunk egymástól!

A nap folyamán természetesen valamennyi termékünket megnézhetitek-szagolhatjátok-ízlelhetitek. A nyílt napon lehetőség lesz vásárlásra is,ahol minden Stég Product termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

A 2015-től induló támogatói horgászprogramunkról is kaphattok információkat. Kérjük az abban résztvevőket, vagy részt venni szándékozókat, lehetőségeihez képest feltétlenül jelenjenek meg!

A nyílt napon a résztvevők a Márka Üdítőipari Kft. által felajánlott termékeket fogyaszthatják, külön köszönet támogatásukért!

Zárásként este 16:00 és 22:00 között kisebb, immár teljesen kötetlen beszélgetős-poháremelgetős afterpartit tervezünk, melyre ugyancsak mindenkit szeretettel várunk!

Tóth László Stég Product Team

teteje | vissza

Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 61 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések