Cikkek
11-15
Nyárbúcsúztató tórekorddal! 2013. szeptember 16.
6 olvasó 10-ből 8.5 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Nyárbúcsúztató tórekorddal!


Kezdhetném a mondandóm minden széppel és jóval vagy esetleg „reklámmal”….Rengetegen vallják magukat „bojlis” horgásznak, és lassan minden halra jut egy „BAITS”.Nem bántani akarok ezzel senkit, de úgy gondolom, a jók megmaradnak, a gyengék meg úgysem maradnak meg sokáig a piacon. folytatás »
Elsőre egy nagyot, meg utolsóra is! 2013. április 29.
6 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A hosszúra nyúlt tél után horgászatra kiéhezve érkeztünk meg Etával idei első túránkra, hogy ősszel befejezett teszteket tovább folytassuk a Stég Product termékeivel. Rövid, alig 36 óra állt rendelkezésünkre, így egy olyan tavat választottunk, ami viszonylag közel van Budapesthez, mégis adottságai megfelelőek az igazán nagy halak megfogására is.Mire kipakoltunk és elhelyeztük végszerelékeinket, teljesen besötétedett. folytatás »
Szezonkezdés előtt - szenzációs nyílt nap a Stég horgászboltban! 2013. április 03.
2 olvasó 10-ből 9 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Kedves Barátaink!

Az elmúlt hetekben-hónapokban nagy örömünkre olyan fokú érdeklődést tapasztaltunk termékeink iránt, hogy 2013 április 20.án megtartjuk a Stég Product első Nyílt Napját a Stég horgászboltban! Cím: Érd Szovátai u.37.Ezen a napon nemcsak az általunk és más neves bojlis horgászok által alkalmazott végszerelékeket mutatjuk be (köztük a Carp’r’Us horgokat és kiegészítőket, melyeket az Imperial Baits és a Carp’r’Us termékek képviselői és teszthorgászai, Csörgő Tamás és Fekecs János prezentálják), de TELJES termékpalettánkat is.
folytatás »
Bemutatkozik a Stég Product Blaha Lújza tér! 2013. március 14.
4 olvasó 10-ből 9.8 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A Stég Product az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment keresztűl. A már népszerű termékek mellett idén több újdonsággal jelent meg a piacon, amit a Hit csarnokos horgászkiállításon már láthattak az érdeklődők. Nagy sikert arattak az új oldódó etető bojlik, de népszerűek voltak az új paszták, csalizó bojlik is. Továbbra is az egyik legnagyobb siker a már lassan legendásnak számító Stég fűszeres komplett mix és készbojli.Ez évben a további fejlesztések mellett a terjesztés kiszélesítését látja a vezetőség a legfontosabb feladatnak.
folytatás »
FIGYELEM! Magyarország első szabadtéri kiállítása ELMARAD! 2013. február 13.
2 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

FIGYELEM!!!

Az időjárásra való tekintettel ( árvíz és a belvíz miatt ) az Április 13.-ára meghirdetett Kaposújlaki Carpfest horgászkiállítást elhalasztjuk. A friss információkat figyeljétek a www.carpfest.hu weboldalon. Várunk mindenkit szeretettel a következő tervezett helyszínünkre,Május 11.-én Pápa-Borsosgyőr, Strandi tó területén,ahol reményeink szerint az időjárás nem szól közbe. Köszönettel: Carpfest rendezőség
folytatás »
11-15
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
A Stég áruház kínálatából
SP 6 Powder Dip

Csak 1400 Ft!
Látogatók a honlapon
Jelenleg 17 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések