Cikkek
6-10
STÉG Nyílt nap 2015. február 6-7. Kecskemét 2015. január 11.
0 olvasó 10-ből 0 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Immár hagyomány, hogy az évet egy baráti találkozóval kezdjük, ahol a megjelentek megismerkedhetnek a teljes termékválasztékunkkal, újdonságainkkal, találkozhatnak teszthorgászainkkal - nos, idén sem lesz ez másként. folytatás »
2015. november 13-15. VII. Magyarországi PontyShow – A fejlődés töretlen 2014. november 02.
0 olvasó 10-ből 0 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

2015. november 13-15. VII. Magyarországi PontyShow – A fejlődés töretlen

Kihagyhatatlan kedvezmények, lebilincselő bemutatók, neves pontyhorgászok szerte a világból – érdekes programokkal és rengeteg újdonsággal jön november második hétvégéjén a hetedik PontyShow! folytatás »
Bojlis horászat töklevelesek közt... 2014. április 01.
5 olvasó 10-ből 8.6 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A magyarországi tavak, holtágak nagy részét sok helyen és gyakran, nagy számban borítja sárga vízitök (Nuphar lutea). A tündérózsák családjához tartozó faj szépsége mellett, fantasztikus haltartó képessége az, ami nekünk horgászoknak igazán fontos Van, akinek hatalmas kihívást jelent egy sűrűn benőtt tökösben kifogni egy komolyabb pontyot, de vannak, akiket elriaszt már a látványa is az olyan tónak, ahol " több a töklevél mint a víz". Sokan elképzelni sem tudják, hogyan lehet onnan nagyobb halat kivenni. Pedig higyjék el, sokkal könnyebb, mint gondolnák. A címben szereplő" bojlis "megnevezést képletesen értem, mivel bojli helyet természetesen bármi mást is használhatunk csaliként. Csupán a nagy testű halak horgászatára a hajszál előkés módszerre és természetesen az ezzel járó mentalitásra próbáltam utalni. Az alábbiakban pontról pontra vesszük azokat a fortélyokat, trükköket, amikkel sikeresek lehetünk ha belevágunk a nagyponty vagy amúr horgászatba töklevelesek között. folytatás »
Stég Nyílt Nap 2014.03.15. 2014. február 02.
4 olvasó 10-ből 9.5 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Kedves Stég-lakók!

2014 tavaszán is megrendezzük a Stég Nyílt Napot, ahová szeretettel várunk mindenkit, akik már ismerik, vagy csak most ismerkednek a Stég Product termékeivel. Bemutatásra kerülnek a 2014-es új fejlesztések, de természetesen a korábbiak is teljes választékban megtekinthetők és megvásárolhatók. folytatás »
Stég Product - jelen és jövő 2013. szeptember 25.
4 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A Stég Product életében ez az év a fejlődés időszaka volt. Korábban termékeinket csak saját webáruházunkban és az érdi boltban tudtátok megvásárolni, de az idei esztendőtől egyre több helyen kapható teljes termékskálánk. Ez önmagában is pozitív fejlemény, de sokkal örömtelibb, és egyben a munkánk elismerésének fokmérője, hogy minden esetben viszonteladóink kerestek meg minket forgalmazási szándékukkal.
folytatás »
6-10
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 5 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések