Cikkek
1-5
Hálót felhúzni!!! 2011. augusztus 02.
3 olvasó 10-ből 6.7 pontra értékelte az írást. Szerző: Pitér Zsolt

Idei második horgésztúránk helyszínének kiválasztása az általam oly kedvesnek tartott Háromfai tóra esett. Sajnos az utóbbi években a törpeharcsák elszaporódása itt is megkeseríti a horgászok életét. Sokan a tigrismogyorót válasszák alternatív csalinak és vannak, akik azt vallják, hogy a bojlis horgász bojlival horgászik és inkább elkerülik ezt az egyedüli adotságokkal rendelkező vizet.Pedig van megoldás. A bojli behálózását ezen oldalon 2008-ban Gyurecskó Tamás már leírta de én ezt egy kicsit másképpen csinálon. folytatás »
A Tökéletes Álcázás! 2009. október 19.
1 olvasó 10-ből 9 pontra értékelte az írást. Szerző: Big Carp Baits

Több mint, egy éve, Christian Schlott finom próbálkozásokat és teszteléseket folytatott a tökéletesen álcázott előke létrehozásában.Különféle anyagok és módszerek kipróbálása vezetett ahhoz, hogy megszülessen ez a forradalmian új álcázott előke. Ez az előke szinte láthatatlan a halak számára, természetességével tökéletes álcát képezve.Nagyon tiszta bányatavakon, valamint olyan vizeken, ahol a halak visszaengedése rendszeressé vált, pontybarátaink nagyon óvatosan közelítenek az előkénk felé... folytatás »
Radarok 2008. március 31.
4 olvasó 10-ből 3 pontra értékelte az írást. Szerző: Pharyseus

Az eredményes horgászat egyik alapfeltétele a meder- és a fenékviszonyok maradéktalan ismerete. E nélkül a legtöbb vízen nem, vagy alig lehet eredményesen horgászni. A nagy fogásokat gyakran a pontos, precíz feltérképezésnek, méréseknek lehet köszönni. A feltérképezéshez számos eszköz áll rendelkezésre ugyan, de mindegyik kellő gyakorlatot igényel.Legpontosabban a radar által kapott képből tudunk következtetni az alattunk megbújó feladatok megoldására. Mivel drága és bonyolult eszközről van szó, így rövid.. folytatás »
Chod rig/Frank Warwick’s short rig 2006. április 18.
6 olvasó 10-ből 8.5 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON

Érdekes nevű szerelékre bukkantam egy őszi Carp World-ben. Frank Warwick egy cikkében említett egy bizonyos chod rig-et, melyet a másik neves pontyhorgász Terry Hearn talált ki. A chod rig nem más, mint egy módosított helikopter szerelék. Erre a hírre sokan biztosan legyintenek, mivel a helikopter szerelékek nem örvendenek túlságosan nagy népszerűségnek hazánkban.Sokáig gondolkodtam, hogy ez miért alakult így, hiszen a bojlizás őshazájában a helikopter szerelékek nagyon népszerűek. Bár a helikopter .... folytatás »
Carp'r'us Ultimate Safety Clip 2006. február 19.
7 olvasó 10-ből 5.6 pontra értékelte az írást. Szerző: CrON

Vannak akik szeretnek oldalólommal horgászni, és vannak olyanok, akik nem. Én magam nem kedvelem az oldalólmos szereléket, mivel általában dobálós pályán horgászom és az oldalólommal sokkal nagyobb esélye van annak, hogy dobáskor felcsavarodik az előke és a ilyenkor rezzenéstelen swingerekkel fogjuk végighorgászni az éjszakát.Van olyan helyzet, amikor az oldalólmos szerelék használata előnyös, sőt kötelező. Akadós terepen, és/vagy behordós pályán kötelességünk biztosítani, hogy a meghorgozott.... folytatás »
1-5
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 9 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések