Cikkek
1-5
VI. Magyarországi PontyShow – Nagyobb lesz, mint valaha! 2014. október 29.
0 olvasó 10-ből 0 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

VI. Magyarországi PontyShow – Nagyobb lesz, mint valaha!

Hatalmas akciók, bemutatók, programok és sok-sok újdonság november második hétvégéjén a hatodik PontyShow-n! A helyszín idén is a Hungexpo 6700 négyzetméteres B pavilonja lesz, ahol minden eddiginél nagyobb attrakciók és minden eddiginél több cég várja a látogatókat.

A közel hetven kiállító száznál is több márkával és megannyi újdonsággal vonul fel a háromnapos rendezvényen. A nagyok közül ott lesz többek közt a Trakker, a Fox, a Gardner, a JRC, a Prologic, a Nash, a CC Moore, a Korda, a Gardner, a Solar, a Wychvood, a Taska, és akkor nem beszéltünk még a rengeteg kisebb manufaktúráról, csaligyártóról, mely szintén bemutatja kínálatát, újításait. folytatás »
Közlemény 2014. szeptember 04.
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A Stég Team az alábbi közleményt teszi közzé, minden változatás nélkül:

Közlemény

Tisztelettel tájékoztatom a fórum olvasóit, valamennyi horgásztársat, hogy a „korábban beígért” bírósági eljárást az érintett személy, Sági Tamás megindította és végigvitte jogainak megóvása, nevének tisztára mosása, illetve közvetetten a hasonló esetek visszaszorítása érdekében!

folytatás »
VI. Magyarországi PontyShow - Nagyobb lesz, mint valaha! 2014. július 16.
2 olvasó 10-ből 4.5 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

VI. Magyarországi PontyShow - Nagyobb lesz, mint valaha!

Hatalmas akciók, és sok-sok újdonság várja a látogatókat!

A kiállítók részéről óriási az érdeklődés, így már most biztos, hogy minden eddiginél több cég képviselteti majd magát a rendezvényen. A nagyok közül ott lesz a..., nem is lehet felsorolni ilyen kis helyen, mennyi mindenki jön el: Trakker, Fox, Gardner, JRC, Nash, CC Moore, Korda, Daiwa, Solar, Wychvood, Taska és sokan mások... És akkor nem beszéltünk még a rengeteg kisebb csaligyártó manufaktúráról, mely szintén bemutatja kínálatát, újításait. folytatás »
Tigrismogyoró!!!!! Rendelhető megérkezett!! 2014. április 08.
0 olvasó 10-ből 0 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Rendelhető megérkezett!!

Garantáltan friss, és nem molyos! Tigrismogyoró! Standart 8-12mm-es 750 ft/kg illetve Large 12-15mm-es 1100 ft/kg áron. Csomagolása papírdobozban, azon belül 2*12,5 kg-os vákumcsomagolt zacskóban, ezzel kizárva a molyosodást, illetve a minőség romlást. Egész évben sikeresen alkalmazható csali, amit nem csak az Amur, a Ponty is nagy előszeretettel fogyaszt. 1 napos áztatást követően 1-2 óra főzés után elnyeri végső méretét, súlya körülbelül a duplájára növekszik, ezáltal, alacsony áron juthatunk egy minőségi csalihoz. Átvétel személyesen Budapest illetve környékén vagy postai utánvétellel.

Érdeklődni: Szabó Tamás (sullo77@gmail.com) Telefonszám:0670-241-6811 folytatás »
Bujáki Géza: Nagypontyhorgászatom című könyvről 2013. december 03.
3 olvasó 10-ből 7 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Bujáki Géza: Nagypontyhorgászatom című könyvről

Amikor először eljátszottam egy nagypontyos könyv megírásának a gondolatával, nem egy lexikon jellegű mű összeállításában rejlő kihívás motivált, hanem az, hogy próbáljak valahogyan hatni azon sporttársaimra, akik nem ismerhették még meg a pontyhorgászat igazi arcát. Sokan ugyanis teljesen félreértelmezik az ún. bojlizás fogalmát, vagy egyszerűen csak tévedésben vannak, és úgy maradnak le izgalmas dolgokról, esetleg hatalmas fogásokról, hogy talán nem is tudnak róla. folytatás »
1-5
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 4 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések