Cikkek
6-10
PontyPláza minden horgász álma !!! 2013. december 01.
0 olvasó 10-ből 0 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Rendszeresen horgászol?

Keresed a legmegfelelőbb helyet, ahonnan beszerezheted a legjobb minőségű, mégis elérhető árú felszerelést a kedvenc hobbidhoz? Ne keress tovább, mert a PontyPlázát Neked találtuk ki. folytatás »
A Hungexpón jubilál az ötéves Pontyshow 2013. október 28.
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A Hungexpón jubilál az ötéves Pontyshow

A legnagyobb márkák mellett újdonságok, óriási kedvezmények, előadások, bemutatók, horgász-szimulátorral, halastóval, pontysulival és fiesta-hangulattal. Igazi fesztiválhangulatot ígér az immár kerek, ötödik, jubileumi évfordulóját ünneplő idei Pontyshow. A 2013. november 8-9-10-én zajló rendezvénnyel a szervezők és a látogatók ennek megfelelően új, minden szempontból rangos helyszínen, a Hungexpo-n, azaz a Budapesti Vásárközpont 6700 négyzetméteres B pavilonjában ünnepelhetik meg az eseményt.
folytatás »
Bemutatkozik a T-01 dobócső 2013. március 22.
3 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Krajczár Miklós

Minden bojlis horgász életében eljön az az idő, vagy szituáció, amikor gondot okoz a koncentrált, vagy a területetetés. Ilyenkor jöhet szóba az csónakos és etetőhajós anyagbehordás, ami természetesen a legpontosabb megoldás, de abban szerintem egyetértünk, hogy ez a leg időigényesebb etetési forma. folytatás »
HAMAROSAN MEGNYÍTJA KAPUIT A IV. MAGYARORSZÁGI PONTYSHOW 2012. november 02.
0 olvasó 10-ből 0 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Könnyű parkolás, ingyenes buszjárat segíti az idei Pontyshow látogatóit, akik közül az első ötezer különleges meglepetés-akcióban részesül, egy csaknem 2500 forintos, új-szériás Prologic Baits bojlit kap a belépőjegy mellé. A régió legnagyobb seregszemléje idén minden eddiginél több kiállítót és színvonalasabb rendezvényt ígér.
folytatás »
Stég Product a PontyShow-n! 2012. november 01.
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Stég Product a PontyShow-n!

Az év méltó lezárásaként a Stég Magazin Team nevében szeretettel várjuk valamennyi meglevő és leendő vásárlónkat, partnerünket és barátainkat a 2013. november 8-10 közt Budaörsön megrendezendő PontyShow-n!
folytatás »
6-10
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 18 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések