Cikkek
1-5
Keve Horgászpark 2014. április 06.
1 olvasó 10-ből 5 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

A festői Váli-völgyben, 12,5 hektáros, náddal körülvett, a Mohosz tavak szomszédsáságban, intenzíven halasított tavon, kiváló fogási lehetőségekkel várjuk vendégeinket. Egész évben vállaljuk céges, vállalati horgászversenyek lebonyolítását. folytatás »
S II. Horgász tavak 2014. március 18.
1 olvasó 10-ből 9 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

S II. Horgász tavak

Az S II. Horgász tavakat Várpalota határában, az Ősi felé vezető út mentén találhatjuk. A tavak az 1876-ban kezdődött szénbányászat eredményeképpen maradtak ránk. A várpalotai bányák, köztük az S II. bánya hosszú ideig meghatározója volt a város, a térség életének. A bányákat 1996-ban bezárták, mellyel egy 120 éves korszak záródott le. Nincs már bánya, de a tavak itt maradtak. folytatás »
Bemutatkoik a Fish Aréna horgásztó! 2013. június 02.
3 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Bemutatkoik a Fish Aréna horgásztó!

A tavalyi évben nyitotta meg kapuit a Lajosmizse mellett található Fish Aréna horgásztó. A Budapesttől 70 km-re fekvő tavat az M5 autópályán tudjuk legkönnyebben elérni. Kecskemét előtt a 73-as km. kőnél kell lejönni az autópályáról, majd Lajosmizse felé fordulva kell tovább haladni. Kb. 1 km után az út jobb oldalán elhelyezkedő Csordás közértnél jobra fordulunk. Innen megyünk egészen, míg meg nem látjuk bal oldalt a Haldorádó tavat. Itt jobra fordulva pár 100 méter után a bal oldalon pillantjuk meg a körbekerített Fish Aréna tavat. folytatás »
Bontovai horgásztó 2013. február 09.
2 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Dombóvár határában fekvő vízi paradicsom, ahol a (Catch & Release) fogd ki és engedd vissza elv elkötelezett hívei kedvező áron hódolhatnak szenvedélyüknek! A tó a természeti környezete szerves része. Ez nem véletlen, hiszen természetvédelmi területen helyezkedik el. A víz eredetileg egy völgy elárasztásával jött létre. A tó meghorgászható területe 5,5 ha, de ennél kicsit nagyobb kiterjedésű, ha az ősnádat is figyelembe vesszük.
folytatás »
Évadnyitó a Pölöskei tőzegbánya tavon 2009. december 27.
22 olvasó 10-ből 9.5 pontra értékelte az írást. Szerző: Inhof András(grascarphunter)

Mivel, egyik kedvenc vizemen már erre az időpontra nem sikerült frekventáltabb helyre foglalnom, így ezt a tavat céloztam meg. Amúgy is régóta piszkálta a csőröm, régóta szerettem volna próbára tenni magamat és az idegrendszeremet. Na jó, utóbbit nem annyira, de benne van ez is a pakliban.Ilyen körülmények közt még nem horgásztam, főleg nem egy hetet egyhuzamban, így az előkészületeket rengeteg információgyűjtéssel kezdtem. Szinte az összes „helyi erővel” felvettem a kapcsolatot, illetve olyan ismerősökkel, akik már horgásztak ott. folytatás »
1-5
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 7 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések