Cikkek
6-10
GERÉZDI TAVAK 2009. március 04.
2 olvasó 10-ből 9.5 pontra értékelte az írást. Szerző: Laci

A Gerézdi-Tavak talán már nem ismeretlen fogalom a sporthorgászok egyre bővülő táborában és ez nem is véletlen. A 2008-as évben számos rekordfogásokról számolhattunk be. A több tucat 10 Kg-feletti és 20 Kg közeli illetve az új tórekord 20. 50Kg-os gyönyörű pontyok kifogása is azt bizonyítja, hogy a Gerézdi-Tavak I. számú tavának halállománya rendkívüli lehetőséget kínál mindazok számára, akik gyönyörű környezetben kapitális pontyok szákba terelésével szeretnék horgászélményeiket... folytatás »
Mágnes Vizek ! 2007. október 17.
5 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Fish-01

Azt hogy miért zavarodtunk bele a nagypontyok kergetésébe már kár lenne taglalni hisz többen próbálták megfejteni a titkot inkább kevesebb mint több sikerrel.Nem csoda hisz elég bonyolult és egyéntől is függő a válasz.Nem hagy nyugodni hogy a különböző vizeknek vajon mi lehet az a varázsa ami mindig mágnesként vonzza vissza a horgászokat.Az első részben kezdjük a már lerágott csontnak tűnő de mégis rejtélyekkel teli , kemény horgászatot igénylő Tatai Derítő tó varázsát..... folytatás »
Római vagy más néven Agostyáni tó 2007. október 12.
7 olvasó 10-ből 6.6 pontra értékelte az írást. Szerző: Pataki Gergely

A Római vagy más néven Agostyáni tó Komárom-Esztergom megyében, Tata után, Agostyán irányába található a Gerecse lábánál. A völgyben elterülő tiszta vizű forrásokból táplálkozó tó a környék legszebb tava. A környéken egy római település maradványait találták, innen kapta a nevét is. Eredetileg mezőgazdasági locsolónak épűlt, de a funkcióját nem töltötte be. Később nevelőtóként üzemelt, majd a Tsz horgászegyesülethez tartozott.A jelnelegi tulajdonosa 1997-ben vette át, a tavat körülvevő völggyel együtt.... folytatás »
6-10
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 42 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések