Cikkek
1-5
Stég Cikkíró Pályázat 2010 ÉRTÉKELÉS!!! 2010. május 27.
1 olvasó 10-ből 10 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Stég Cikkíró Pályázat 2010 ÉRTÉKELÉS!!!

1: Helyezet : Hajnal című írás!
Összesen: 19 szavazat
Régi regisztráció: 14 db
Új regisztráció: 5 db
Így összesen: 19 szavazat! folytatás »
Az év első gondolatai 2010. május 09.
7 olvasó 10-ből 7 pontra értékelte az írást. Szerző: Költő Géza

Mielőtt belekezdenék az egészbe, el kell mondanom, hogy én télen sem szoktam pihenni. Pontosítanék, nem horgászom csak tanulok, mármint minden új dologról, ami a bojlizásban felmerűl. Ezen kívül két éve leírok minden horgásztúra előzetesét és történését. Sok fényképet készítek és egyik ismerősöm által elkészült az első horgászfilmünk is. Persze az egyik legfontosabb dolognak azt tartom, hogy a következő évi bojlizások, kellő precizitással legyenek megszervezve. folytatás »
A móló végén. 2010. május 06.
9 olvasó 10-ből 9.2 pontra értékelte az írást. Szerző: Daniel Taylor

A hold gyenge fénnyel világítja meg a Balaton vízének tükrét. Szinte teljes szélcsend van. A hullámok csak néha loccsannak meg a partvédő kövezés szélén. Jó lenne most horgászbottal a kezembe menni így, lassan lépkedve a móló spicce felé, gondolom magamban. Vajon pontyra vagy süllőre vadásznék? Hihetetlen, hogy még ilyen helyzetben is a horgászaton jár az eszem. Ugyanis a helyzet az, hogy nem egyedül vagyok és a halfogás ma valószínüleg elmarad. Ketten lépkednek szorosan mögöttem, egyiküknél ráadásul egy hangtompítós pisztoly, amit néha a hátamba lök durván, ezzel próbálva gyorsítani lépteimet. De hát minek is sietnék? folytatás »
Megfogtam életem első pontyát 2010. május 03.
7 olvasó 10-ből 8.6 pontra értékelte az írást. Szerző: Matika Patrik Péter

Még csak 13 éves vagyok, de már egy jó ideje horgászom (nagyobb halra sajnos még csak 1 éve) . Egyik kedvenc helyem a Benta Horgászpark, ami Százhalombattán található ( Csenterics út felől megközelíthető). a környezet csodás.Horgásztam már a Velncei-tavon, és a Duna ófalusi részénél is .A Velencei-tó nagy kiterjedésű tó, ezért nehéz megtalálni a halakat. Az egyik strandtól 100 méterre szoktam horgászni, de még csak 2 szép méretes keszeget sikerült fognom (a Dunán egy sneciig jutottam) . A Balatonon még csak sneciztem.
folytatás »
Bojlizásból feeder,avagy feederezés bojlival. 2010. április 29.
7 olvasó 10-ből 8.1 pontra értékelte az írást. Szerző: Apróság

Valamikor réges-régen egy messzi messzi galaxisban………,húú de ezt hagyjuk ez egy másik sztory és amúgy is már megírták.A történetet kezdem talán az úgyneveztt „csipeszes”korszak végén,amikoris etetőkosárral és két horoggal vettem üldözőbe egyik közkedvelt nemeshalunkat a pontyot.Tehát ott kezdődött hogy csak ültem a vízparton,szerelék a vízben, és a” csipesz” a damilon.Vártam a kapást, ami olykor be is következett hol vehemensebb, hol pedig csak gyengébb formában.Előfordult, hogy torpedóként indult a bot a víz felé. folytatás »
1-5
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 16 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések