Cikkek
6-10
Januári pálinkás bojli, avagy jól begyúrtam (vazze)! (18 éven felülieknek!) 2010. április 26.
10 olvasó 10-ből 8.5 pontra értékelte az írást. Szerző: Hakapissza

Van baj elég, nem kevés! Itt a válság, szaporodnak a gondok, az emberek ingerültek, az idegek pattanásig feszültek! Mi a megoldás, hol keressünk gyógyírt, mivel feledtessük a problémákat? Horgásszunk! Na jó, de ilyenkor, hóban, sárban, jégben? Sajnos ez nem nyert … akkor nincs más hátra rendezgessük a horgászfelszerelésünket, gyógyítsuk meg a sérüléseket, leltározzuk fel, mi maradt tavalyról, mi kell majd az idénre ! Sőt! Kezdjünk valamit a maradékokkal, például gyúrjunk bojlit!
folytatás »
Tavaszi hadjárat a Római-tavon 2010. április 21.
10 olvasó 10-ből 8.6 pontra értékelte az írást. Szerző: tempo79

Közel 6 hónapos szünet után elérkezett a nagy nap. Lehetőségeinkhez mérten negyedévente megyünk többnapos horgásztúrára, ekkor általában 4 napra tesszük ki székhelyünket a tópartra, pontosabban a tavon található faházra. Mondanom sem kell, nagyon vártuk ezt a túrát, mert a télen jelentősen bővítettük felszereléseinket, és szerettük volna már az új dolgokat kipróbálni. Péntek este fél 10-kor jöttünk össze, hogy a hajnali indulásig összerakjuk a koncepciónkat, kitaláljuk a túrára vonatkozó célokat. folytatás »
Bojlis palánták nagy fogásai 2010. április 17.
15 olvasó 10-ből 8.1 pontra értékelte az írást. Szerző: Szikszai Zsolt

Öt szimpatikus bojlis növendékkel foglaltuk el szeptember 18-án, pénteken a 16-os horgászhelyet Merenyén. Név szerint: Pál Botond, Nagy Richárd, Horváth Miklós (Pécs), Kun Benjamin, Zsoldos Tícián (Szombathely). A két tógazda Józsi és Gyuri, a tőlük már megszokott vendégszeretetével fogadott minket .Régóta nyaggattak már kis tanoncaim, hogy látogassuk meg ezt a nem mindennapi halállománnyal rendelkező tavat. Gyors táborverés után neki vágtak fiúk a bójázásnak, hogy még sötétedés előtt „ázhassanak” a zsinórok.

folytatás »
Egy fiatal bojlis horgász miként kezdte és hogyan szeretné folytatni 2010. április 12.
14 olvasó 10-ből 6 pontra értékelte az írást. Szerző: Babai Patrik

16 éves vagyok. Több éve horgászom, de az utóbbi két évben már csak bojlival. Ez idő is elég volt, hogy teljesen belebolonduljak ebbe a horgászmódszerbe. Nagy álmom, hogy egyszer híres bojli horgász legyek, de ehhez többet kell tennem, mint az áltag horgászok, akik „csak” megfogják a szép potykákat. Ehhez az szükségeltetik, hogy tapasztalataimról „nyomot hagyjak” vagyis egy írást. Olyat, amely nem csak nekem tetszik, amelyből talán mások is tanulhatnak. Eddig is teszteltem csalikat, de csak saját célokra. folytatás »
Az úgy volt...... avagy hogyan lettem bojlis horgász 2010. április 09.
15 olvasó 10-ből 8 pontra értékelte az írást. Szerző: Tóth László

Szóval az úgy volt, hogy sok év horgászat után egyre többször gondoltam arra , hogy időszerü lenne már egy igazán nagy halat fogni. Álmaimban egy jóval 10 kiló feletti hal szerepelt, amit természetesen hosszú fárasztás után sikerül csak kifogni. Pedig halat rengeteget fogtam már, de valahogy az igazán nagyok vagy elkerültek vagy mint a legutólsó harcsa kalandnál a fárasztás a hal győzelmével zárult. Pedig ez a hal is igazán nagy volt. Simán húzta a hat méteres faladikot, de úgy 10 perc küzdelem után bemenekült a szomszéd stég alá. Valamint már nem jelentett kihívást a 2-3 kilós pontyok kifárasztása sem, azonkívűl viszolyogtam a fogást követő hentesmunkától. folytatás »
6-10
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Cikkek
Kiemelt vizeink
Látogatók a honlapon
Jelenleg 38 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések