Garancia
A minimális rendelési összeg 2.000 Ft / rendelés. Az oldalon megjelenő árak Forintban értendőek. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A Stég Horgászbolt minden megrendelést írásban és/vagy telefon visszaigazol. A visszaigazolásban minden esetben jelezzük, hogy a megrendelt termékeket milyen határidővel tudjuk biztosítani. Abban az esetben, ha egy adott termék huzamosabb ideig nem elérhető (kifogyott, vagy megszűnt a forgalmazása) úgy a megrendelő elállhat a vásárlástól, vagy módosíthatja megrendelését.

A Megrendelő a termék vagy szolgáltatás megrendelésének időpontját követő két órán belül a Stég Horgászboltnak küldött e-mail formájában elküldött üzenetével indokolás nélkül elállhat a vásárlástól. Az e-mailnek tartalmaznia kell a Megrendelő adatait, a termék megnevezését, a vásárolt/igényelt mennyiséget, színt és egyéb lényeges információt amely a termék azonosításához szükséges. Ha a Megrendelő nem a megadott határidőn belül vagy módon mondja le a megrendelést, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.

A Stég Horgászbolt a megrendelt termékeket a környezeti behatásoknak ellenálló csomagolásban szállítja a Megrendelőhöz. A Stég Horgászbolt nem számít fel csomagolási költséget.

A Stég Horgászbolt a termékleírásokat a gyártó, illetve forgalmazó által rendelkezésre bocsátott információk és a Stég Horgászmagazin csapata által összegyűjtött tapasztalatok alapján készíti el, a lehető legnagyobb gondossággal eljárva. Abban az esetben, ha a termékleírásban szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak, úgy az ebből eredő károkért a Stég Horgászbolt nem felel.

Abban az esetben, ha egy termék vagy szolgáltatás elírás vagy a forgalmazótól illetve a szolgáltatótól kapott hibás információ miatt rossz áron vagy hibás információval kerül forgalomba a Stég Horgászbolt jogosult az ilyen termékre illetve szolgáltatásra vonatkozó megrendelés visszautasítására illetve törlésére. Erről minden esetben tájékoztatjuk a Megrendelőt.

A Stég Horgászbolt jogosult az oldalán keresztül megrendelt termékek számának korlátozására. A Stég Horgászbolt jogosult a termékre illetve szolgáltatásra vonatkozó megrendelés visszautasítására.

A Stég Horgászbolt mindent megtesz, hogy az oldalon megjelenő színek megfeleljenek a valóságnak. Ezen erőfeszítések ellenére az adott esetben látható színek eltérhetnek a valóságtól, mivel azok nagymértékben függnek a Megrendelő által használt monitortól, illetve annak beállításától. A Stég Horgászbolt az ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A Stég Horgászbolt a megrendelt termékeket futárszolgálat segítségével juttatja el a Megrendelő számára. A szállítási költséget a Megrendelő köteles megfizetni. A szállítási idő Budapesten 2-3 nap, vidéken általában egy hét. A maximális szállítási határidő 15 nap. Abban az esetben, ha a megrendeléstől számított 15 napon belül a kiszállítás nem történik meg, úgy a Megrendelőnek joga van ellállni a megrendeléstől. Abban az esetben, ha a Megrendelő az egyeztetett időpontban nem tartózkodik az általa megadott szállítási címen, elveszti a megrendeléstől való elállási jogát.

A Stég Horgászbolt a megrendelt termékek és javak tulajdonjogát illetve a szolgáltatásokhoz való jogosultságot fenntartja a termékek és javak vételárának, illetve a szolgáltatások díjának kiegyenlítéséig. A vételár illetve díj kiegyenlítésével a tulajdonjog átszáll a Megrendelőre.

A Stég Horgászboltban található termékekre a hatályos jogszabályok szerinti garanciát/jótállást vállaljuk. A Stég Horgászbolt minden garanciális termék vásárlásakor garanciajegyet bocsát ki. A garanciajegy elvesztése, megsemmisülése esetén a garancia elvész.
Stég a Facebookon
A hét képe
Friss videó
Nagy pontyok nyomában 4 !
Szerző: Tóth László
Megnézve: 0
Akciós termékek
Kiemelt vizeink
Friss képtár
Feltöltötte:
()
2017. augusztus 20. 18:32
Sok jót hallottam a Székely Őzetanyán lévő horgásztóról,ezért egy régóta tervezett horgászat valósúlt meg júliusban ,amit régóta vártam.Nagy izgalommal vágtunk ennek a túrának is!Mint utólag kiderült egy emlékezetes horgászat lett!
Látogatók a honlapon
Jelenleg 16 vendég és 0 bejelentkezett felhasználó tartózkodik a honlapon!
Hírdetések